POSETA UDRUŽENJA „BORA LAVIRINTU“ U BATOĆONI (“KILOMETRA ZA PLAVI OSMEH”)

Na potiziv naših priatelja iz Bora Lavirinta u Batočini  a u okviru zajedničke akcije “KILOMETAR ZA PLAVVI OSMEH ” posetili najveću igraonicu na otvorenom za decu i odrasle koja se prostire na čak 7000 kvadratnih metra .

Na samom ulazu u ovu magičnu čarolijiju igre i zabave dočejao nas je topao zagrljaj  čitavog tima ” Bora Lavirinta na čelu sa Marinom Bogdanović menadzerom ove kompanije. Uz dečiji osmeh graju , dovoljstvo na realizaciji našeg prvog  izleta “KILOMETAR ZA PLAVI OSMEH” susreli smo se i sa našim novi prijateljima iz organizacije “HANINA NADA ” iz Novog Sada .

Kako je “Bora Lavirint ne samo društveno odgovorna komoanija već i kuća ljubavi, solidarnosti i svega onoga što  je dans izmamilo dečije osmehe ovi divni ljudi su se priključili našoj borbi za bolji položaj osoba sa autizmom i odlučili da zajedno sa nama iz Akord Media i Hanine Nade pokrenu humanitarnu akciju kako bi na ovaj način pomogi rad naših udruženja.

VELIKA HUMANITARNA AKCIJA!

Od 1. do 31. jula 2022  Bora Lavirint organizuje humanitarnu akciju u kojoj će od svake prodate karte biti donirano 50 dinara u humanitarne svrhe.
Sakupljena sredstva će biti donirana organizaciji za decu smetnjama u razvoju i samohrane roditelje „Akord Media“ iz Niša i organizaciji za pomoć roditeljima I deci sa smetnjama u razvoju „Hanina nada“ iz Novog Sada.

Cilj akcije je da podržimo što više porodica u njihovim velikim, svakodnevnim, finansijskim izazovima, ali i da se podsetimo ono što deca već odavno znaju, da pažnja, podrška i ljubav mogu učiniti čuda i da su nam svima podjednako potrebni Kazala  je Marina Bogdanović.

Ako svi uradimo po malo, zajedno možemo da stvorimo budućnost u kome će vladati igra i radost!

Pozivamo vas da dođete i podržite akciju.

_

 Naši Dobrotvori

Veliku zahvalnost dugujemo dobrotvorima, osvedočenim prijateljima i humanistima, da AM Centar bude u prilici da pruži pomoć svma kojima je potrebna

_
TRANS COM
BORALAVIRINT
HALO TRAVEL
NIŠKA PIVARA
POTRCKO
VINARIJA MALČA
ALEKSEJ-PLUS
UNIJA PEKARA NIŠ
LIONS CLOB NIS
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM