IZAZOV NA AUTOMOBILU OKUPIJO BORCE ZA PRVA OSOBA SA AUTIZMOM

AM

Humanitarni Izazov na automobilu u organizaciji Bora Lavirinta koji je organizovan od 1 do 3  Aprila u kome su učestvovala četri udruženja ( Hanina Nada- Novi Sad, ULOB-Batočina, Sidro-Kragujevac, Akord Media-Niš) sa ukpno 21 takmičarem.

Takmičari drže dlan na automobilu  u trajanju od 2 sata i 45 minuta uz petnesto minutunu pauzu,učesnik koji izdrži najduže,sva tri dana da pritom nije prkršio nijedno od pravila takmičenja, osvaja prvu nagradu u vrednosti od 1.000.000(million) dinara. Drugoplasirani dobija nagradu od 100.000 (sto hiljada) dinara.

Nakon 68 sati i 20 minuta  nagradu od čak milion dinara. Pobedu je odneo Nemanja Popović iz Akord Medie iz Niša i sredstva će, nakon prebacivanja na račun organizacije koja pomaže deci i mladima poremećajima iz spektra autizma, biti utrošena na unapređenje njihovog statusa i vidljivosti u društvu.

Drugo mesto i nagrada od 100.000 dinara pripali su Haninoj nadi iz Novog Sada koju je predstavljao Nikola Jovanović (zbog izrazito loših vremenskih uslova u dva navrata automobil je bio zamenjen stolovima). Tokom prva 24 sata takmičari su telom mogli da dodiruju automobil, nakon toga odeća ili deo tela koji bi dodirnuli automobil bili su zabranjeni i osnov za diskvalifikaciju.

_

 Naši Dobrotvori

Veliku zahvalnost dugujemo dobrotvorima, osvedočenim prijateljima i humanistima, da AM Centar bude u prilici da pruži pomoć svma kojima je potrebna

_
TRANS COM
BORALAVIRINT
HALO TRAVEL
NIŠKA PIVARA
POTRCKO
VINARIJA MALČA
ALEKSEJ-PLUS
UNIJA PEKARA NIŠ
LIONS CLOB NIS
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM