DODELA PRIKUPLJENIH SREDSTAVA U HUMANITARNOJ AKCIJI “HUMANITARNE TEGLICE” U ORGANIZACIJI BORA LAVIRINT IZ BATOČINE

AM

Humanitarna akcija pod nazivom “HUMANITRNE TEGLICE”  koja je organizovana od strane menamdzmenta Bora lavirinta u vremnskom perijodu od 1 do 31 Jula uspešno je završena

U ovoj humanitarnoj akciji učestvovala su dva udruženja UG AKORD MEDIA iz Niša i Hanina Nada iz Novog Sada.

Cilj ove akcije je podrška udruženjima u neicpnoj borbi za veći broj aktivnosti i poboljšanje kvaliteta života osoba iz spektra autizma , od svake prodate ulaznice izdvojeno je 50 dinara . Ovom prilikom  je za ocu godinu  sakupljeno  za oebe otganizacije po 75 000,00 dinara.

Na danšnjem potpisivanju donatorskih ugovor obe organizacije zajedno sa svoji prijateljima iz Bora Lavirnta koji su kao i svaki put naše mališane dočekali sa puno topline iljubavi šalju jednu zadničku poruku.

“Jako je bitno da budemo zajedno i da se podržavamo ne samo u određenom periodu, već da naš život bude organizovan tako da smatramo da na ovom svetu svako ima prava na sreću”

Tom priliko predstavnici UG Akord Media uručili su zahvalnice i prigodne poklone direktoru Goranu Sreiću i menadzerki lavirinta Marini Bogdanović uznak zahvalnosti i dobre saradnje kao i neizmernom trudu, zagovaranju o važnosti podizanja drustvene svesti o položaju i problemima osoba iz spektra atizma i njihovi porodica.

Hvala svima koji su posetili „Bora Lavirint“ u ovom periodu i na taj način od svoje ulaznice donirali 50 dinara druženju po svojoj želji.

_

 Naši Dobrotvori

Veliku zahvalnost dugujemo dobrotvorima, osvedočenim prijateljima i humanistima, da AM Centar bude u prilici da pruži pomoć svma kojima je potrebna

_
TRANS COM
BORALAVIRINT
HALO TRAVEL
NIŠKA PIVARA
POTRCKO
VINARIJA MALČA
ALEKSEJ-PLUS
UNIJA PEKARA NIŠ
LIONS CLOB NIS
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM
UG AM CENTAR ZA POMOĆ OSOBAMA SA AUTIZMOM